Δέχονται να παίξουν οι Δανοί, υπό μια προϋπόθεση!

Κώστας Ζάλιαρης
Δέχονται να παίξουν οι Δανοί, υπό μια προϋπόθεση!

bet365

Ο Κρίστιαν Έρικσεν βγήκε μπροστά και εκπροσωπώντας όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της Δανίας ξεκαθάρισε πως άπαντες είναι έτοιμοι να παίξουν κανονικά στα ματς με Σλοβακία και Ουαλία, αρκεί η Ομοσπονδία να δεχθεί να ισχύσουν τα συμβόλαια των διεθνών χωρίς αλλαγές γι' ακόμα έναν μήνα!

Σημειώθηκαν περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο στον αγώνα Τσάρλτον – Γουίμπλεντον; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της Τότεναμ, προσπαθεί να βρει λύση για το καλό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του από τη στιγμή που υπάρχει και ο κίνδυνος αποκλεισμού από το Euro 2020 σε περίπτωση που οι Δανοί δεν καταφέρουν να παρουσιάσουν ομάδα για το φιλικό της Τετάρτης με τους Σλοβάκους, αλλά πολύ περισσότερο για το παιχνίδι με την Ουαλία για το Nations League στις 9 του μηνός.

Μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του, τη στιγμή που η Ομοσπονδία ετοιμάζεται να δηλώσει τους παίκτες του τμήματος Futsal για τα δύο προσεχή ματς, ο Έρικσεν ανέφερε:

«Πρέπει να βάλουμε άμεσα τέλος σε αυτή τη διαμάχη. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε πρόθυμοι να απλώσουμε ξανά το χέρι για να συνεργαστούμε, αν και αρχικά η Ομοσπονδία δεν το είχε δεχθεί αυτό...

Ας ανανεώσουμε τις παλιές συμβάσεις γι' ακόμα έναν μήνα και βλέπουμε. Εμείς είμαστε έτοιμοι να παίξουμε αυτά τα ματς που έρχονται αυτή την εβδομάδα. Έπειτα θα έχουμε χρόνο να συζητήσουμε και να τα βάλουμε όλα σε τάξη. Δεν θα έχει λογική αν απαντήσει αρνητικά σε αυτό η Ομοσπονδία.

Η συγκεκριμένη συμφωνία είναι σε ισχύ εδώ και χρόνια κι εμείς ζητάμε να ισχύσει για έναν μήνα ακόμα.

Ας το δεχθούν κι εμείς αμέσως θα μπούμε στο αεροπλάνο για να πάμε να παίξουμε»!

 

Τελευταία Νέα