Πρώτη προπόνηση με την Εθνική Κύπρου για τον Παπουλή

Πρώτη προπόνηση με την Εθνική Κύπρου για τον Παπουλή

Gazzetta team
Πρώτη προπόνηση με την Εθνική Κύπρου για τον Παπουλή

bet365

Ο Φώτης Παπουλής πήρε την Κυπριακή υπηκοότητα και την Δευτέρα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική ομάδα της Κύπρου.

Η Εθνική Κύπρου συγκεντρώθηκε την Δευτέρα και πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στο ΓΣΠ. Μεταξύ των ποδοσφαιριστών βρέθηκε κι ο Έλληνα Φώτης Παπουλής.

Ο άσος του Απόλλωνα Λεμεσού, πήρε τον προηγούμενο μήνα με την Κυπριακή υπηκοότητα με σκοπό να αγωνιστεί για την Εθνική ομάδα της Κύπρου. Έτσι, αυτό είναι πλέον θέμα χρόνου να συμβεί με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή να πραγματοποιεί την Δευτέρα την πρώτη του προπόνηση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου. Άλλωστε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, την περσινή χρονιά έκανε τρομερά πράγματα με τον Απόλλωνα και την φετινή σεζόν θα αγωνιστεί για ακόμα μια χρονιά στους ομίλους του Europa League. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από την Εθνική ομάδα.

Ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος που είναι μέλος αυτής της οικογένειας και πως είναι τιμή του που θα βοηθήσει την Εθνική Κύπρου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της Εθνικής Κύπρου, που είμαι μέλος σε αυτή την οικογένεια. Είναι μεγάλη τιμή που μπορώ να βοηθήσω την Εθνική Κύπρου σε αυτή τη νέα διοργάνωση και ήταν με μεγάλη χαρά που δέχτηκα την κλήση. Αποτελεί μια νέα μεγάλη πρόκληση για εμένα η Εθνική και είμαι εδώ για να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Για τον αγώνα με τη Νορβηγία υπάρχει μεγάλη πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλοι στην ομάδα θέλουμε να κάνουμε καλό ξεκίνημα στη νέα διοργάνωση. Πρέπει να βλέπουμε τον αγώνα ξεχωριστά και εύχομαι στην πορεία να βγει κάτι καλό».

 

Τελευταία Νέα