Μάριν: «Το όνειρό μου να παίξω στον Ερυθρό Αστέρα έγινε πραγματικότητα»

Μάριν: «Το όνειρό μου να παίξω στον Ερυθρό Αστέρα έγινε πραγματικότητα»

Gazzetta team
Μάριν: «Το όνειρό μου να παίξω στον Ερυθρό Αστέρα έγινε πραγματικότητα»

bet365

Ο Μάρκο Μάριν παρουσιάστηκε από τον Ερυθρό Αστέρα, έπειτα από τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό, και δήλωσε ότι εκπληρώθηκε το όνειρό του να παίξει στον συγκεκριμένο σύλλογο.

Αλμερία - Μάλαγα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Μάριν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίασή του από τον Ερυθρό Αστέρα. Τόνισε ότι είναι όνειρο για τον ίδιο η μεταγραφή αυτή, ανέφερε ότι η ομάδα με το επιθετικό της ποδόσφαιρο έχει ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου και μια αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη, ενώ ξεκαθάρισε πως ξέρει να διαχειρίζεται την πίεση.

«Το όνειρό μου εκπληρώθηκε. Ελπίζω να πετύχω στο Μαρακανά. Γνωρίζω τον κύριο Μιλόγεβιτς από το ελληνικό πρωτάθλημα. Η πίεση δεν είναι κάτι νέο σε μένα. Ξέρω να τη διαχειρίζομαι. Ο στόχος φέτος είναι η κατάκτηση του τίτλου και να κάνουμε την έκπληξη στο Champions League. Κι αυτό παρότι έχουμε τεράστιες ομάδες να αντιμετωπίσουμε, όπως η Λίβερπουλ, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Νάπολι. Ελπίζω να με δείτε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αισθάνομαι καλά και είμαι έτοιμος. Βέβαια δεν έκανα προπονήσεις τον τελευταίο μήνα. Γνωρίζω τον Μπεν, ο οποίος έχει εξαιρετικές κινήσεις μέσα στο γήπεδο. Έχουμε μια δυνατή ομάδα, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Σε κάθε παιχνίδι μπορούμε να σκοράρουμε πολλά γκολ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάριν στην παρουσίασή του.

 

Τελευταία Νέα