Σέλτικ – Ρέιντζερς 1-0 (vid)

Σέλτικ – Ρέιντζερς 1-0 (vid)

Gazzetta team
Σέλτικ – Ρέιντζερς 1-0 (vid)

bet365

Με γκολ του Εντσάμ, τέσσερα δοκάρια και μια κυριαρχική εμφάνιση απέναντι στη Ρέιντζερς, η Σέλτικ επικράτησε 1-0 στο πρώτο φετινό τους old firm στην σκωτσέζικη Premier, με τον Μπρένταν Ρότζερς να παίρνει στην πρώτη «μάχη» των πάγκων με τον Τζέραρντ, ο οποίος υπέστη την πρώτη του ήττα ως κόουτς των «διαμαρτυρόμενων» έπειτα από 12 ματς!

Οι «καθολικοί» έδειξαν ότι παραμένουν η πιο ισχυρή δύναμη στο ποδόσφαιρο της Σκωτίας και η συνεχής άνοδος της Ρέιντζερς δεν είναι ικανή ακόμα να την τρομάξει.

Ο Στίβεν Τζέραρντ κοντραρίστηκε για πρώτη φορά με τον άλλοτε προπονητή του στη Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, όμως, ο Βορειοϊρλανδός βγήκε νικητής, αφού έχει και αρκετή εμπειρία παραπάνω στα old firm από τον «Stevie G».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Εντσάμ στο 62' ολοκληρώνοντας με δεξί πλασέ μια εξαιρετική αντεπίθεση της Σέλτικ που ξετυλίχθηκε σε ολόκληρο το γήπεδο, ενώ, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο γκολκίπερ της Ρέιντζερς, Καλούμ ΜακΓκρέγκορ, που πραγματοποίησε τρομερές αποκρούσεις και είδε τη μπάλα να σταματάει τέσσερις φορές στα δοκάρια του!

 

Τελευταία Νέα