Λάμπρου: «Ευχαριστώ για την ευκαιρία» (pics)

Λάμπρου: «Ευχαριστώ για την ευκαιρία» (pics)

Λάμπρου: «Ευχαριστώ για την ευκαιρία» (pics)

bet365

Μετά τον ΠΑΟΚ και η Φορτούνα Σιτάρντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου για τον επόμενο χρόνο, με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σκόραρε ο Μορένο το πρώτο γκολ του αγώνα Βιγιαρεάλ - Χιρόνα; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Φορτούνα Σιτάρντ καλωσόρισε τον Λάζαρο Λάμπρου στις τάξεις της ομάδας, λίγο μετά τις υπογραφές του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ,

Για τον επόμενο χρόνο ο 20χρονος επιθετικός θα αγωνίζεται με τα χρώματα της νεοφώτιστης ομάδας στην Eredivisie και ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Φορτούνα Σιτάρντ ευχαρίστησε την ομάδα για την ευκαιρία που του έδωσε και υποσχέθηκε «τώρα να δείξω τι μπορώ στο υψηλό επίπεδο της Ολλανδίας. Θα κάνω τα πάντα για να έχουμε μια υπέροχη σεζόν, όλοι μας, η ομάδα, ο κόσμος και εγώ προσωπικά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα