Κλοπ: «Ανοησία ό,τι έγινε με τον Εζίλ, είναι αφοσιωμένος στην πατρίδα μας»

Gazzetta team
Κλοπ: «Ανοησία ό,τι έγινε με τον Εζίλ, είναι αφοσιωμένος στην πατρίδα μας»

bet365

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ πήρε θέση για την απόφαση του Μεσούτ Εζίλ να αφήσει την Εθνική Γερμανίας μετά την κριτική που δέχθηκε και στάθηκε στο πλευρό του Γερμανού άσου της Άρσεναλ.

ΑΠΟΕΛ – Αστανά και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Σάλαϊ σημειώσει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Εζίλ δέχθηκε ρατσιστικά σχόλια από τους Γερμανούς που αμφισβήτησαν την αγάπη του για τη χώρα μετά τη φωτογραφία του με τον Ερντογάν και τις τουρκικές ρίζες που έχει. Έτσι ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Εθνική και ο Κλοπ στάθηκε στο πλευρά του, υπερασπιζόμενος τον παίκτη της Άρσεναλ.

«Είναι ένα κλασικό παράδειγμα απόλυτης παραπληροφόρησης. Είναι μια ανοησία. Στην πολιτική, μικρά πράγματα μεγαλοποιούνται και αντίθετα τα πιο σημαντικά περνούν ασχολίαστα. Συνήθως οι φυσιολογικοί άνθρωποι κάνουν πίσω διότι δεν είναι σωστό να γίνει αποδεκτή η λογική άποψή τους.

Γνωρίζω τον Ιλκάι Γκουντογκάν πολύ καλά, τον Εμρέ Τσαν και τον Νούρι Σαχίν, επίσης. Δεν ξέρω τόσο καλά τον Μεσούτ, αλλά θα ήθελα να του συμπαρασταθώ. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτά τα παιδιά, για την αφοσίωσή τους στην πατρίδα μας. Απλά μέσα τους υπάρχει και άλλο ένα στοιχείο. Που είναι το πρόβλημα; Ίσα ίσα είναι ωραίο. Και είναι υποκρισία η στάση που κρατούν κάποιοι, οι οποίοι δεν είχαν μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα μαζί τους», ανέφερε ο τεχνικός της Λίβερπουλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα