Ο «νέος Εμπαπέ» του Βελγίου και ο Έλληνας ατζέντης!

Ο «νέος Εμπαπέ» του Βελγίου και ο Έλληνας ατζέντης!

bet365

Ένας 18χρονος Καναδός με καταγωγή από την Αϊτή έχει τρελάνει κόσμο στο Βέλγιο. Ο Τζόναθαν Ντέβιντ έχει καταφέρει να σκοράρει πέντε σε ισάριθμα παιχνίδια σε βελγικό πρωτάθλημα και Europa League με τους Ευρωπαίους σκάουτερ να κάνουν.... παρέλαση για να παρακολουθήσουν δια ζώσης τον ανερχόμενο αστέρα της Γάνδης!

Ερυθρός Αστέρας - Σάλτσμπουργκ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός φορ πέτυχε και τα πέντε γκολ σε διάστημα μόλις 66 λεπτών σκοράροντας με εξαίρεση το τελευταίο ματς με την Ούπεν σε όλα τα παιχνίδια ερχόμενος από τον πάγκο!

Τα εντυπωσιακά στατιστικά του δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ! Την ίδια στιγμή Άντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ ρώτησαν για τον Ντέιβιντ, ωστόσο η Γάνδη προτού γίνει η «ζημιά» έσπευσε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Καναδού προσφέροντας τους νέους βελτιωμένους οικονομικούς όρους πενταπλασιάζοντας την αμοιβή του!

Καθόλου άσχημα για έναν πιτσιρικά, ο οποίος πριν από την αναμέτρηση με την Ούπεν σκόραρε ένα γκολ ανά 13 λεπτά, αποκλείοντας σχεδόν μόνος του την πολωνική Γιαγκελόνια στο Europa League σημειώνοντας δύο τέρματα.

Πίσω από το νέο «καυτό» όνομα του βελγικού ποδοσφαίρου, την «απάντηση στον Εμπαπέ», όπως αναφέρει ο βελγικός Τύπος βρίσκεται ο Έλληνας ατζέντης με έδρα τον Καναδά Νίκος Μαυρομαράς συνεπικουρούμενος από τον συνεργάτη του Κώστα Σμυρνιώτη.

Πρόκειται για το ίδιο γραφείο που ήταν σε προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Καναδό φορ Κάιλ Λάριν. Οι «ερυθρόλευκοι», όμως προτίμησαν τον Εμανουέλ Εμενίκε, με τον Νιγηριανό να βρίσκεται σε αζήτητα και τον Λάριν να έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στην Μπεσίκτας!

Δείτε τον Τζόναθαν Ντέιβιντ εν δράσει...

 

Τελευταία Νέα