Κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας ο Λιβάια! (pics)

Δημήτρης Βέργος
Κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας ο Λιβάια! (pics)

bet365

Όπως αναμενόταν, ο φορ της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάια κλήθηκε από τον Ζλάτκο Ντάλιτς στην Εθνική Κροατίας για τα παιχνίδια με Πορτογαλία και Ισπανία τον Σεπτέμβρη. Συγχαρητήρια στον Κροάτη επιθετικό έστειλε η Ένωση με ανάρτηση στα social media.

Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Φιρμίνο σημειώσει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι αποχωρήσεις από την Εθνική Κροατίας και τα προβλήματα που προέκυψαν με τις απουσίες έκαναν τον Ζλάτκο Ντάλιτς να αναζητήσει φρέσκα πρόσωπα ενόψει του φιλικού με την Πορτογαλία και του αγώνα για το Nations League με την Ισπανία στις 6 και 11 Σεπτέμβρη αντίστοιχα.

Τα ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες στην Κροατία τόνιζαν ότι ανάμεσα στους υποψήφιους για τις νέες κλήσεις στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας ήταν και ο Μάρκο Λιβάια, ο οποίος συνεχίζει και στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν τις πολύ καλές εμφανίσεις του στην ΑΕΚ.

Πράγματι, ο Κροάτης φορ της Ένωσης βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του Ντάλιτς για τα ματς με Πορτογαλία και Ισπανία. Η Κροατική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις κλήσεις για τα ματς του Σεπτέμβρη και στην αποστολή βρίσκεται και το όνομα του Μάρκο Λιβάια, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να ντεμπουτάρει με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Λιβάια είχε αγωνιστεί στο παρελθόν σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Κροατίας και πλέον θα έχει τη δυνατότητα να το κάνει και με την πρώτη ομάδα, κάτι που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις μετοχές του.

Μετά την οριστικοποίηση της κλήσης του Λιβάια στην Εθνική Κροατίας, η ΑΕΚ με ανάρτησή της στα social media έστειλε τα συγχαρητήριά της στον Κροάτη φορ:

«Μεγάλη διάκριση και τιμή για τον Μάρκο Λιβάια αλλά και για την ΑΕΚ είναι η κλήση του στην Εθνική Ομάδα της Κροατίας για το φιλικό με την Πορτογαλία στις 6 Σεπτεμβρίου στο Φάρο και για τον πρώτο αγώνα του UEFA NATIONS LEAGUE με την Ισπανία στο Ελτσε στις 11 του ίδιου μήνα.

Ο επιθετικός της ομάδας μας γίνεται ο πρώτος Κροάτης που καλείται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας αυτής ως παίκτης της ΑΕΚ και μάλιστα ένα μήνα μετά τη συμμετοχή της Κροατίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Ενας χρόνος υψηλής αγωνιστικής απόδοσης και επιτυχιών μετουσιώνεται σε μια άξια κλήση για τον Πρωταθλητή Ελλάδας Μάρκο Λιβάια, ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Η ΑΕΚ τον συγχαίρει και είναι υπερήφανη γι' αυτόν», έγραψε η Ένωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα