Επίθεση στους ρατσιστές από τον Μπαλοτέλι!

Επίθεση στους ρατσιστές από τον Μπαλοτέλι!

Επίθεση στους ρατσιστές από τον Μπαλοτέλι!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι μίλησε έξω από τα δόντια και επιτέθηκε στους ρατσιστές οπαδούς, καλώντας την Ιταλική Κυβέρνηση να ξεριζώσει το πρόβλημα.

Ο Ιταλός επιθετικός έχει γίνει αντικείμενο ρατσιστικών επιθέσεων με συνθήματα μέσα στα γήπεδα αρκετές φορές. Μιλώντας για το φαινόμενο στην Ιταλία, τόνισε πως ο Υπουργός των Εσωτερικών της χώρας Ματέο Σαλβίνι θα πρέπει να κοιτάξει κάποια στιγμή σοβαρά το θέμα.

Λάτσιο - Νάπολι και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Μίλικ σημειώσει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.  (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Με τον Σαλβίνι σε κάποια συμφωνώ, αλλά ας δείτε τα σχόλια που παίρνω από χρήστες στα livestream. Η δικαιολογία ότι δεν είμαι ευγενικός ή σεβαστό πρόσωπο πεθαίνει εδώ. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που πολλοί θα μισούσαν να δουν έναν μαύρο αρχηγό στην Εθνική Ιταλίας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιοι άνθρωποι σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο. Αυτή δεν μπορεί να είναι η χώρα που πάντα ήλπιζα και προσευχόμουν να παίξω και να εκπροσωπήσω από παιδί. Δεν μπορούν να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Τα πραγματικά προβλήματα είναι οι ακραίες σκέψεις ορισμένων. Αν ήμουν ο Σαλβίνι θα έκανα κάτι, γιατί αυτοί οι άνθρωποι καταστρέφουν το κύρος όλης της χώρας», σχολίασε ο Μπαλοτέλι.

Best of internet