«Χτυπάει» την πόρτα της Εθνικής Κροατίας ο Λιβάια!

Δημήτρης Βέργος
«Χτυπάει» την πόρτα της Εθνικής Κροατίας ο Λιβάια!

bet365

Ο Μάρκο Λιβάια βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα στο ξεκίνημα της σεζόν με την ΑΕΚ και στην Κροατία αναφέρουν ότι το πιο πιθανό είναι να κληθεί στην αποστολή της Εθνικής για τα ματς με Πορτογαλία και Ισπανία τον Σεπτέμβρη.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Μάρκο Λιβάια με τη φανέλα της ΑΕΚ σαφώς και δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τον τεχνικό της Εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς.

Ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι έφτασε πρόσφατα πρόταση 8 εκατομμυρίων ευρώ από ιταλικό σύλλογο, χωρίς όμως η ΑΕΚ να την κάνει αποδεκτή, ξεκαθαρίζοντας ότι ο παίκτης δεν πωλείται.

Σκόραρε ο Ρονάλντο το πρώτο γκολ του αγώνα Κιέβο - Γιουβέντους; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στην Κροατία οι αποχωρήσεις των Σούμπασιτς, Τσόρλουκα και Μάντζουκιτς από την Εθνική ομάδα κάνουν τον Ντάλιτς να εξετάζει νέα πρόσωπα για να στελεχώσει το ρόστερ του, ενόψει των υποχρεώσεων τον Σεπτέμβρη, και μέσα στα πλάνα του είναι και ο Μάρκο Λιβάια.

Όπως αναφέρει η κροατική ιστοσελίδα tportal.hr ο Ντάλιτς είναι πολύ πιθανό να καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τον Λιβάια για το φιλικό με την Πορτογαλία και το πρώτο ματς για το Nations League με αντίπαλο την Ισπανία στις 6 και 11 Σεπτέμβρη.

Οι Κροάτες τονίζουν πως η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο φορ της Ένωσης τον βάζει στα φαβορί για τα νέα πρόσωπα του Ντάλιτς στην Εθνική Κροατίας, μαζί με τον επιθετικό της Άντερλεχτ, Ιβάν Σαντίνι, ο οποίος έχει ξεκινήσει με εκπληκτικό τρόπο τη σεζόν στο βελγικό πρωτάθλημα.

 

Τελευταία Νέα