Κρόος για Οζίλ: «Ανοησίες όσα είπε για ρατσισμό»!

Gazzetta team
Κρόος για Οζίλ: «Ανοησίες όσα είπε για ρατσισμό»!

bet365

Ο Τόνι Κρόος αν και καθυστερημένα, εξήγησε ότι ο τρόπος που ο Μεσούτ Οζίλ αποχώρησε ήταν λάθος και τον κατηγόρησε για «ανοησίες» αναφορικά με τους υπαινιγμούς για ρατσισμό στην Εθνική.

«Είμαι Γερμανός όταν νικάμε, αλλά μετανάστης όταν χάνουμε». Με αυτή την ατάκα που προκάλεσε μεγάλο θόρυβο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, επέλεξε να θέσει πρόσφατα πρόωρο τέλος από την Εθνική Γερμανίας ο Μεσούτ Οζίλ, αφήνοντας ξεκάθαρες κατηγορίες περί ρατσισμού. Είναι αρκετοί όσοι τον στήριξαν, αλλά όχι και οι πρώην πλέον συμπαίκτες του. Ο Τόνι Κρόος έσπευσε να εξηγήσει τις δικές του σκέψεις πάνω στο ζήτημα, ουσιαστικά κατηγορώντας τον Οζίλ.

«Ο Μεσούτ είναι ένας άξιος διεθνής και ένας ποδοσφαιριστής που άξιζε καλύτερης αποχώρησης. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο παραιτήθηκε, δεν ήταν ο σωστός. Τα μέρη στην ανακοίνωσή του που αναφέρονται στο επίμαχο σημείο και αφήνουν αιχμές, είναι η μεγαλύτερη μορφή ανοησίας. Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν υπάρχει ρατσισμός στην Εθνική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα