Δύο συμπολίτισσες στο Ταλίν για το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της σεζόν

Gazzetta team
Δύο συμπολίτισσες στο Ταλίν για το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της σεζόν

bet365

Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης κοντράρονται στην Εσθονία (22:00) για το τρόπαιο του Σούπερ Καπ.

Η εξέλιξη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων τη σεζόν που μας πέρασε τα έφερε έτσι ώστε το τρόπαιο του Σούπερ Καπ να διεκδικείται στον τελικό από δύο ομάδες της ίδιας πόλης για πρώτη φορά στα χρονικά. Από τη μία η Ρεάλ επιβεβαίωσε τον τίτλο που φέρει ως «Βασίλισσα» φτάνοντας για τρίτη σερί φορά στο κορυφαίο σκαλί και σηκώνοντας ξανά το τρόπαιο του Champions League. Και από την άλλη η Ατλέτικο του Ντιέγο Σιμεόνε που όλα έδειχναν ότι κανείς δεν θα μπορούσε να τη σταματήσει στην πορεία της για την κατάκτηση του Europa League. Όπως και έγινε...

Σήμερα στις 22:00 στο Ταλίν της Εσθονίας, οι δύο σύλλογοι της Μαδρίτης θα διεκδικήσουν το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της χρονιάς στον παραδοσιακό τελικό του Σούπερ Καπ. Η Ρεάλ μπαίνει έτσι και... επίσημα στη μετά-Ρονάλντο εποχή, σε ένα καλοκαίρι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα, και με τον Χουλέν Λοπετέγκι να διαδέχεται τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο. Και η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία κατάφερε να διατηρήσει στό ρόστερ όλα τα αστέρια της, όπως τους Γκριεζμάν και Γοδίν παρά τις σειρήνες και φυσικά να ενισχυθεί σημαντικά με αρκετές ποιοτικές κινήσεις.

Για τη Ρεάλ εκτός είναι ο νεοαποκτηθείς Οντριοθόλα, ενώ δεν είναι διαθέσιμος και ο Βαγέχο. Από την άλλη στο στρατόπεδο των «Ροχιμπλάνκος» δεν υπάρχει κάποια απουσία ή τραυματισμός της τελευταίας στιγμής.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Κρόος, Ίσκο, Μπέιλ, Μπενζεμά, Ασένσιο.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουανφράν, Γοδίν, Χιμένες, Φιλίπε Λουίς, Κόκε, Σαούλ, Ροντρίγκο, Λεμάρ, Γκριεζμάν, Ντιέγο Κόστα.

 

Τελευταία Νέα