Λίβερπουλ - Νάπολι 5-0

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Νάπολι 5-0

bet365

Η Λίβερπουλ δεν έδειξε έλεος στην Νάπολι και νίκησε με το εμφατικό 5-0 σε φιλικό προετοιμασίας. Με βασικούς οι δύο ομάδες, ο Καρνέζης ήταν για 90 κάτω από τα δοκάρια των Partenopei.

Με τους Αλισον, Ναμπί Κεϊτά να είναι βασικοί και τους Φαμπίνιο, Σακίρι να μπαίνουν αλλαγή, οι Reds ήταν καταιγιστικοί κόντρα στην ομάδα που πέρυσι 'χτύπησε' το Scudetto μέχρι το φινάλε και πήραν εντυπωσιακή νίκη με 5-0. Μίλνερ (4'), Βαϊνάλντουμ (9'), Σαλάχ (58') σκόραραν στο πρώτο μέρος σε βάρος του βασικού, Ορέστη Καρνέζη, όπως έκανανκαι οι Στάριτζ (73') και Αλμπέρτο Μορένο (77') που πέρασαν στο δεύτερο μέρος από τον Γίργκεν Κλοπ. Εκτός από τον Ελληνα keeper στο αρχικό σχήμα του Κάρλο Αντσελότι ήταν το νέο απόκτημα από την Μπέτις, Φαμπιάν Ρουίθ, ενώ ο Χάμσικ χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο regista, μετά την αποχώρηση του Ζορζίνιο. Αλλαγή μπήκε ο Σιμόνε Βέρντι.

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Αλισον, Κλάιν (62' Αρνολντ), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (62' Μορένο), Τζο Γκόμες (76' Φίλιπς), Μίλνερ (56' Φαμπίνιο), Βαϊνάλντουμ (62' Τζόουνς), Κεϊτά (71' Οριζί), Φιρμίνο (46' Σακίρι), Σαλάχ (62' Σολάνκε), Μανέ (62' Στάριτζ).

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Καρνέζης, Αλμπιόλ (59' Μακσίμοβιτς), Κουλιμπαλί (71' Κίρικες), Χισάι, Λουπέρτο (46' Μάριο Ρουί), Χάμσικ (63' Ουνά), Αλαν, Φαμπιάν Ρουίθ (62' Ρογκ), Καγιεχόν (63' Ντιαβαρά), Ινσίνιε (63' Βέρντι), Μίλικ (62' Ινγκλέζε).

 

Τελευταία Νέα