Το… παζάρι με τον Βέρνμπλουμ και ο ΠΑΟΚ

Το… παζάρι με τον Βέρνμπλουμ και ο ΠΑΟΚ

Το… παζάρι με τον Βέρνμπλουμ και ο ΠΑΟΚ

bet365

Στη Σουηδία ξεκαθαρίζουν ότι 99,9% ο Βέρνμπλουμ δεν επιστρέφει στην Γκέτεμποργκ, «γιατί θα φύγει στο εξωτερικό», στην Τουρκία το όνομά του «παίζει» και την Παρασκευή (27/7), λόγω Γαλατά, ενώ ο ΠΑΟΚ περιμένει…

Ο ΠΑΟΚ ότι ήταν να κάνει στην υπόθεση του Σουηδού χαφ το έχει κάνει και όπως διαφαίνεται τις τελευταίες ημέρες η πλευρά του Βέρνμπλουμ είναι αυτή που θα πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα εάν κι εφόσον κρίνει ως καλύτερη την πρόταση που έχει στα χέρια της από τον περασμένο Μάιο για τριετές συμβόλαιο και ετήσιες αποδοχές που μαζί με τα μπόνους ξεπερνούν κατά πολύ το 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής εκτός από την πρόταση του ΠΑΟΚ, που φαίνεται να περιλαμβάνει τους καλύτερους οικονομικά όρους, έχει στα χέρια του και άλλες προτάσεις, καθώς ο μάνατζερ του έχει φροντίσει να τον προτείνει και σε ομάδες από την Ιταλία και την Τουρκία.

«Η Γαλατάσαραϊ βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή στη θέση όπου αγωνίζεται ο Σουηδός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει προταθεί από δικηγορικό γραφείο που έχει τα δικαιώματα του και η περίπτωση του μπορεί να εξεταστεί παρά τους περιοριστικούς όρους από την ΟΥΕΦΑ», αναφέρει σήμερα η ιστοσελίδα «futbolarena.com». «Το συμβόλαιο του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει λήξει και έχει προταθεί από τον μάνατζερ του», προσθέτει.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για το ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων, αλλά και η δημόσια τοποθέτηση του Βέρνμπλουμ, που έχει δηλώσει πως «δε βιάζομαι για να αποφασίσω σχετικά με το μέλλον μου, υπάρχουν προτάσεις, θα τις δω…».

«Ξεχάστε τον Βέρνμπλουμ»

Την ίδια ώρα αρκετοί φίλοι της Γκέτεμποργκ, που θέλει να ενισχυθεί μετά από τη χειρότερη χρονιά στην ιστορία της, έχουν εκφράσει δημόσια την επιθυμία τους να ξαναδούν τον 32χρονο ποδοσφαιριστή με τη φανέλα της ομάδας στην οποία αγωνίστηκε από τα μικρά τμήματά της μέχρι και τη μεταγραφή του στην ΑΖ 67 το καλοκαίρι του 2005.

«Αυτό πρέπει εντελώς να το ξεχάσουν. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι κάνουν όνειρα γύρω από αυτό το θέμα, αλλά απλά πρέπει να το ξεχάσουν. Ο Βέρνμπλουμ κατά 99,9% δεν πρόκειται να ξαναπαίξει στη Γκέτεμποργκ. Η οικογένεια του θα εγκατασταθεί στη Στοκχόλμη όταν έρθει η ώρα να επιστρέψει στην πατρίδα και στη συνέχεια θα φύγει έξω επειδή κανένας άλλος σουηδικός σύλλογος δεν έχει δείξει ενδιαφέρον», σχολίασε σήμερα ο ρεπόρτερ της ομάδας στην εφημερίδα «Expressen», Μάρκους Βουλκάν.

 

Τελευταία Νέα