Το παλεύει η Μακάμπι για τον Λέοβατς

Το παλεύει η Μακάμπι για τον Λέοβατς

Το παλεύει η Μακάμπι για τον Λέοβατς

bet365

Το θέμα της μετακίνησης του Μάριν Λέοβατς στη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ιβιτς παραμένει ανοικτό, με τον εκπρόσωπό του να επιβεβαιώνει τις επαφές των δύο πλευρών.

Μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Κροάτης αμυντικός ψάχνεται για να βρει νέα ομάδα, καθώς στην Τούμπα δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν, την τελευταία του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Αργεντινή - Ισλανδία, αν o Μέσι σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το ενδιαφέρον της «ομάδας του λαού», όπως έγραψε το gazzetta.gr, υφίσταται εδώ και καιρό, όπως και οι δυσκολίες αναφορικά με το μεγάλο ποσό που θα πρέπει να δαπανήσει η Μακάμπι, που έχει αρκετά προβλήματα, λόγω του Financial Fair Play.

Ο εκπρόσωπος του Λέοβατς, Νέναντ Μπάγιτς, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «sports.walla.co.il» επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον και τις επαφές, ξεκαθαρίζοντας πως η μεταγραφή δεν έχει τελειώσει.

«Ο Λέοβατς μπορεί να αποκτηθεί και η μεταγραφή του να ολοκληρωθεί, μπορεί όμως και να μη γίνει», τόνισε την ίδια ώρα που για την Μακάμπι ο Ρουμάνος Αλίν Τόσκα (όνομα που έχει γραφτεί και για τον ΠΑΟΚ) είναι επίσης ένας στόχος, αλλά φαίνεται να έχει προτάσεις από ιταλικές και ισπανικές ομάδες.

 

Τελευταία Νέα