Το ξανασκέφτονται στην Ντιναμό για Λέοβατς (pic)

Το ξανασκέφτονται στην Ντιναμό για Λέοβατς (pic)

Το ξανασκέφτονται στην Ντιναμό για Λέοβατς (pic)

bet365

Για ανατροπή των δεδομένων στη μεταγραφή του Μάριν Λέοβατς στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ κάνει λόγο σημερινό δημοσίευμα στην Κροατία!

Την ώρα που όλα έδειχναν ότι απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάριν Λέοβατς από τον ΠΑΟΚ στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τον Κροάτη αμυντικό να έχει περάσει, ήδη, από ιατρικές εξετάσεις, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «germanijak.hr», που βλέπει να υπάρχει εμπλοκή στο θέμα της μεταγραφής.

Ο λόγος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κροατικής ιστοσελίδας είναι η στροφή που κάνει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον νεαρό αριστεροπόδαρο αμυντικό Μπόρνα Μπάρισιτς, ο οποίος ανήκει στην Οσιεκ και έχει περάσει από τους πρωταθλητές Κροατίας πριν από τρία χρόνια.

Αυστρία - Βραζιλία με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Λέοβατς, όπως αναφέρεται, είναι μια έμπειρη λύση, που γνωρίζει το κροατικό ποδόσφαιρο, η Ντιναμό ήταν έτοιμη να πληρώσει 350.000 ευρώ για να τον αποκτήσει, αλλά την τελευταία στιγμή φαίνεται να θεωρεί πιο ενδιαφέρουσα την περίπτωση του 25χρονου Μπάρισιτς.

Αυτό που απομένει είναι να φανεί μέσα στις επόμενες μέρες αν θα δικαιωθεί το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ή τελικά η ομάδα του Ζάγκρεμπ προχωρήσει και ολοκληρώσει τις επαφές που έχει όλο αυτό το διάστημα με τον ΠΑΟΚ και τον Λούμπος Μίχελ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα