Ο Λέοβατς κοιτάει τώρα προς Τουρκία

Ο Λέοβατς κοιτάει τώρα προς Τουρκία

Ο Λέοβατς κοιτάει τώρα προς Τουρκία

bet365

Ο Μάριν Λέοβατς ζήτησε τραπεζικές εγγυήσεις από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κάτι που δεν έγινε, με αποτέλεσμα ο μάνατζερ του να έχει στρέψει την προσοχή του στην Τουρκία!

Η Ριέκα δεν μπόρεσε να καλύψει τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του Κροάτη αμυντικού του ΠΑΟΚ, που έχει συμβόλαιο 400.000 ευρώ συν μπόνους, ενώ ο ΠΑΟΚ ζήτησε το ποσό των 300.000 ευρώ για τη μεταγραφή του.

Στο παιχνίδι της απόκτησης του Λέοβατς μπήκε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, προκειμένου να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, που δημιούργησε η πώληση του Μπόρνα Σόσα στη Στουτγάρδη. Η Ντιναμό ήταν προφανώς έτοιμη να δώσει το συμβόλαιο που ήθελε ο 30χρονος αμυντικός και να πληρώσει την αποζημίωση που ζητάει ο ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα «dnevno.hr» ο Λέοβατς φέρεται να ζήτησε τραπεζικές εγγυήσεις από την Ντιναμό, που θα εξασφάλιζε την πληρωμή του συμβολαίου του σε περίπτωση αδυναμίας της ομάδας.

Από την Ντιναμό απάντησαν ότι δεν μπορούν να δώσουν τώρα τέτοιες εγγυήσεις και ο ατζέντης του βρίσκεται στην Τουρκία, όπου θα έχει επαφές με συλλόγους για τη μετακίνηση του Λέοβατς στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.

 

Τελευταία Νέα