Κεσερού: Οι Ρουμάνοι τον στέλνουν στον ΠΑΟΚ!

Κεσερού: Οι Ρουμάνοι τον στέλνουν στον ΠΑΟΚ!

Κεσερού: Οι Ρουμάνοι τον στέλνουν στον ΠΑΟΚ!

bet365

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Κλαούντιου Κεσερού έρχεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, με τους Ρουμάνους αυτή τη φορά να γράφουν για δεδομένη συμφωνία!

Μόλις πριν από πέντε ημέρες το gazzetta.gr αποκάλυπτε τις προθέσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για την επιλογή που θα γίνει στην «φροντ λάιν» των «ασπρόμαυρων». Με τον Τέεμου Πούκι να είναι στην πρώτη θέση, αλλά να μην υπάρχει συμφωνία, ο ΠΑΟΚ κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις, όπως αυτήν του Ρουμάνου επιθετικού της Λουντογκόρετς, που τελείωσε τη σεζόν 2017-18 με 26 γκολ σε 30 αγώνες.

Ταραγόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστούν τουλάχιστον 5 κάρτες στον αγώνα. ! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το όνομα του Κεσερού το επανάφερε στο τραπέζι ο Λουτσέσκου, μιλώντας στους συμπατριώτες του, οι οποίοι υποστηρίζουν σήμερα πως «ο Ιβάν Σαββίδης του προσφέρει ένα συμβόλαιο με αποδοχές 1 εκατομμυρίου ευρώ» και όπως γράφουν χαρακτηριστικά «ο Κεσερού είναι ένα βήμα μακριά από τον ΠΑΟΚ»!

Ο Ρουμάνος επιθετικός βλέποντας τον περασμένο χειμώνα να μη βρίσκεται σημείο επαφής με τον ΠΑΟΚ, που τον είχε και τότε στη λίστα του, ανανέωσε το συμβόλαιο του ως το 2020 με τη Λουντογκόρετς, αλλά όπως εξηγούν οι Ρουμάνοι το θέμα του συμβολαίου δε θα είναι το μεγάλο εμπόδιο, έστω κι αν όπως έγραψαν πριν από λίγο καιρό στη Βουλγαρία, η Ρίζερσπορ πρόσφερε 3,5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον 31χρονο σέντερ-φορ.

Ο Κεσερού είναι στη μεταγραφική λίστα του «Δικεφάλου» εδώ και πολύ καιρό, τον Ιανουάριο δεν προχώρησε το θέμα του, ειδικά από την στιγμή που παρέμεινε ο Πρίγιοβιτς στην ομάδα, αλλά δεν είναι και η μοναδική περίπτωση επιθετικού που εξετάζεται από τους «ασπρόμαυρους». Ο Πούκι είναι ψηλά στη λίστα, ενώ και ο Πέδρο Κόντε δεν έχει βγει από το μεταγραφικό κάδρο του ΠΑΟΚ, απλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα προχωρήσει το θέμα του.

 

Τελευταία Νέα