Το συγκινητικό «αντίο» του Χατσερίντι

Το συγκινητικό «αντίο» του Χατσερίντι

Το συγκινητικό «αντίο» του Χατσερίντι

bet365

Ο ελληνικής καταγωγής Ουκρανός ποδοσφαιριστής, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, αποχαιρέτισε τον κόσμο και τους ανθρώπους της Ντιναμό Κιέβου.

Σλοβακία - Ολλανδία με 180+ ειδικά στοιχήματα και 10% επιστροφή* στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Εβγέν Χατσερίντι θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και πριν φορέσει επίσημα την ασπρόμαυρη φανέλα, αποχαιρέτισε τους φίλους της Ντιναμό Κιέβου με μια γραπτή δήλωσή του.

Ο ομογενής αμυντικός του «Δικεφάλου», πλέον, αναφερόμενος προς τον κόσμο της ουκρανικής ομάδας γράφει:

«Το αντίο είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Δεν είμαι εξαίρεση... Είχα αρκετό χρόνο για να μείνω μόνος μου τους τελευταίους μήνες και να προετοιμαστώ για αυτή τη στιγμή. Για μένα, έναν συνηθισμένο άνθρωπο από τη Μελίτοπολη, αυτά τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν ένα πραγματικό παραμύθι, τώρα καταλαβαίνω ότι... ποτέ δεν θα μπορέσω να ξεχάσω την ομάδα, την πόλη, όπου σχεδόν όλα μου έχουν συμβεί από την πρώτη στιγμή: αγάπη, φήμη, χρήματα, δάκρυα, ήττες. Εδώ έγινα άνδρας.

Είμαι πεπεισμένος ότι όλοι εσείς οι οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου- είστε οι καλύτεροι στον κόσμο! Αποτυπώσατε την Ντιναμό στο DNA μου. Δε θα σας ξεχάσω ποτέ», αναφέρει ο ομογενής αμυντικός, που ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ουκρανικής ομάδας, Ιγκόρ Σουρκίς, για την συνεργασία τους.

 

Τελευταία Νέα