Λουτσέσκου εναντίον Μπεκάλι!

Λουτσέσκου εναντίον Μπεκάλι!

bet365

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ συνέχισε την κριτική για όλα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο της πατρίδας τους, με αναφορά αυτή τη φορά στον ισχυρό άνδρα της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τις τελευταίες ημέρες έχει επιδοθεί σε μια σειρά δηλώσεων για την κατάσταση που επικρατεί στο ρουμανικό ποδόσφαιρο. Με νέες δηλώσεις του ο 49χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ κατηγόρησε τον Τζίτζι Μπεκάλι, καθώς όπως είπε «κάνει λάθος να ανακατεύεται με τους προπονητές της Στεάουα».

Κόβεντρι - Έξετερ! Με top αποδόσεις και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα! (21+)

Σύμφωνα με τον Ρουμάνο προπονητή του «Δικεφάλου», «αν και είναι το αφεντικό της ομάδας το μόνο που κάνει είναι να την βλάπτει». Όπως τόνισε ο Λουτσέσκου μιλώντας στο κανάλι «Digi Sport»:

«Η Στεάουα θα μπορούσε να τα έχει πάει πολύ καλύτερα, αν ο Μπεκάλι άφηνε τους προπονητές να κάνουν αυτό που εκείνοι θεωρούσαν σωστό για την ομάδα, τότε όλοι θα του έλεγαν μπράβο. Όμως, πρέπει να υπάρξει μια επικοινωνία μεταξύ της διοίκησης και του προπονητή, που θα είναι επωφελής και για τον ιδιοκτήτη και για την ομάδα».

Από την κριτική αναφορά του Ρουμάνου τεχνικού δεν ξέφυγαν ούτε οι ποδοσφαιριστές της Στεάουα, Ντένις Αλιμπέκ και Κονσταντίν Μπουντέσκου, για την συμπεριφορά τους εντός γηπέδων κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα