Επιμένουν οι Πορτογάλοι για Πασχαλάκη

Επιμένουν οι Πορτογάλοι για Πασχαλάκη

bet365

Μόνο τυχαία δεν είναι και η νέα αναφορά των Πορτογάλων στο θέμα, που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες, με το δεδομένο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Λισαβόνας, εδώ και κάποιες μέρες, έχει έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, με την πορτογαλική ιστοσελίδα «Zerozero.pt», μετά την «O Jogo», σήμερα αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις που έχουν ξεκινήσει ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οντως, η Σπόρτινγκ έχει στη μεταγραφική λίστα της και ως έναν αντικαταστάτη του Ρουί Πατρίσιο τον Ελληνα τερματοφύλακα. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που διαπραγματεύονται οι δύο πλευρές είναι το ποσό της ρήτρας, καθώς οι Πορτογάλοι θεωρούν υψηλό το τίμημα των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το όνομα του Αλεξάνδρου Πασχαλάκη, ο οποίος προέρχεται από ένα εξαιρετικό δεύτερο μισό της σεζόν κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ, είχε ακουστεί και για τη Νάπολι, με τον ίδιο, όπως έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του «Δικεφάλου», να αισθάνεται πολύ καλά στην ομάδα και να έχει το θέμα της μεταγραφής του σε δεύτερο πλάνο, καθώς έχει για ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα