Βγήκε Ευρώπη η Κοπεγχάγη των Ζέκα, Σωτηρίου (vids)

Βγήκε Ευρώπη η Κοπεγχάγη των Ζέκα, Σωτηρίου (vids)

Gazzetta team
Βγήκε Ευρώπη η Κοπεγχάγη των Ζέκα, Σωτηρίου (vids)

bet365

Η Κοπεγχάγη επικράτησε 4-1 της Αάρχους σε αγώνα μπαράζ για έξοδο στην Ευρώπη κι έτσι οι Ζέκα και Σωτηρίου θα αγωνιστούν με τους Δανούς την νέα σεζόν στα προκριματικά του Europa League.

Μπορεί να δυσκολεύτηκε πολύ, αλλά τα κατάφερε! Η Κοπεγχάγη σε μια αρκετά μέτρια προς κακή σεζόν, κατάφερε έστω και στο... παρά ένα να εξασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη! Συγκεκριμένα, η ομάδα των Ζέκα και Σωτηρίου, αντιμετώπισε σε παιχνίδι μπαράζ την Αάρχους και επικράτησε άνετα με 4-1.

Φούλαμ - Άστον Βίλα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδος μέσος, αγωνίστηκε βασικός, όπως και ο Κύπριος επιθετικός. Τα γκολ της Κοπεγχάγης σημείωσαν οι Σαντατέρ, Γιόχανσον, Άνκερσεν και Φίστερ, με την Αάρχους να ισοφαρίζει σε 1-1 αλλά όπως φάνηκε δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα