Νέο «όχι» του Πούκι στην Μπρόντμπι

Νέο «όχι» του Πούκι στην Μπρόντμπι

Νέο «όχι» του Πούκι στην Μπρόντμπι

bet365

Ο Τέεμου Πούκι, που «βλέπει» σοβαρά ο ΠΑΟΚ, δέχθηκε νέα κρούση από την Μπρόντμπι, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά εμφανίστηκε αρνητικός και πάλι…

Χάκεν – ΑΪΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Φινλανδός επιθετικός το βράδυ της Δευτέρας (21/5) άφησε ένα μικρό παράθυρο παραμονής του στην Μπρόντμπι, λέγοντας πως «υπάρχουν ακόμη κάποιες πιθανότητες», ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε σημερινό ρεπορτάζ της «Ekstra Bladet», ο Φινλανδός επιθετικός απέρριψε και τη δεύτερη πρόταση, που του έγινε από τη δευτεραθλήτρια και Κυπελλούχο Δανίας.

Η Μπρόντμπι επιχείρησε να δελεάσει τον Πούκι προσφέροντας ένα συμβόλαιο με διπλάσιες αποδοχές και ένα μεγάλο μπόνους υπογραφής, ωστόσο δεν κατάφερε να τον πείσει, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο 28χρονος στράικερ έχει αποφασίσει να φύγει σε ομάδα εκτός Δανίας.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να έχει ανοικτή γραμμή με την πλευρά του Φινλανδού φορ θεωρώντας τον ως μια ιδανική λύση για την επίθεση του, ξέχωρα από το τι μπορεί να συμβεί με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα