Κατέθεσε πρόταση για Παπαγιαννόπουλο η Κοπεγχάγη

Κατέθεσε πρόταση για Παπαγιαννόπουλο η Κοπεγχάγη

bet365

Σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου βρίσκεται η Κοπεγχάγη με τον σύλλογο της Δανίας να έχει καταθέσει πρόταση για τον Ελληνοσουηδό σέντερ μπακ.

Ο Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος δεν έχει χάσει ούτε δευτερόλεπτο μέχρι στιγμής στο σουηδικό πρωτάθλημα μετρώντας 9 φετινές συμμετοχές με την Έστερσουντ μπορεί να ανανέωσε πριν από μερικούς μήνες το συμβόλαιο του, ωστόσο δεν αποκλείεται σύντομα να εγκαταλείψει την Σουηδία.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Έιμπαρ! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Για τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο Europa League ενδιαφέρονται ουκ ολίγοι σύλλογοι, με την Κοπεγχάγη να πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα έχοντας ήδη καταθέσει πρόταση.

Την περασμένη Τετάρτη ο Παπαγιαννόπουλος εθεάθη στο αεροδρόμιο της Στοκχόλμης να συνομιλεί με τον τεχνικό της Κοπεγχάγης Στόλε Σολμπάκεν.

Μάλιστα άνθρωποι της FCK παρακολούθησαν δια ζώσης τον 27χρονο στόπερ στο ματς της Έστερσουντ με την ΑΪΚ Στοκχόλμης μεταφέροντας του την επιθυμία της Κοπεγχάγης να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις με την διοίκηση της Έστερσουντ να επεξεργάζεται την πρόταση που έχει κατατεθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα