Κυπελλούχος ο Κάργας στην Λευκορωσία! (pic)

Gazzetta team
Κυπελλούχος ο Κάργας στην Λευκορωσία! (pic)

bet365

Η Ντινάμο Μπρεστ κέρδισε με ανατροπή με 3-2 την ΜΠΑΤΕ και κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά το Κύπελλο στην Λευκορωσία. Βασικός ο Γιάννης Κάργας.

Αφού την κέρδισε στο Σούπερ Καπ, η Ντινάμο Μπρεστ κέρδισε και πάλι την ΜΠΑΤΕ, αυτή τη φορά στον τελικό του Κυπέλλου. Με βασικό τον Γιάννη Κάργα, που έπαιξε σε όλο το ματς και είχε εξαιρετική παρουσία, στην άμυνα η Ντινάμο κέρδισε με ανατροπή με 3-2 τους πρωταθλητές και κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Κύπελλο στην Λευκορωσία!

Η ΜΠΑΤΕ προηγήθηκε δύο φορές, με τον Ίβανιτς να κάνει το 1-0 στο 13’ και ξανά το 2-1 στο 49’, αλλά η Ντινάμο είχε πάντα την απάντηση. Αρχικά ο Μιλέβσκι έκανε το 1-1 στο 33’, ενώ στο 75’ ο Φαμέγιε έκανε το 2-2. Το ματς ήταν ανοιχτό και η ομάδα του Μπρεστ έφτασε στη μεγάλη νίκη με 3-2 με τέρμα του Νεχάιτσικ στο 88’!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα