Σκόραρε δυο φορές ο Καραγκούνης στο φιλικό της Τσέλσι Legends - Ίντερ Forever! (vid)

Gazzetta team
Σκόραρε δυο φορές ο Καραγκούνης στο φιλικό της Τσέλσι Legends - Ίντερ Forever! (vid)

bet365

Τρομερός ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης στο φιλικό της Ίντερ Forever με την Τσελσι Legends, σημειώνοντας τα δύο γκολ των Ιταλών στο τελικό 4-1!

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε Ίντερ και Τσέλσι, ήρθαν αντιμέτωποι την Παρασκευή σε ένα παιχνίδι που έγινε στο Λονδίνο, για φιλανθρωπικό σκοπό. Μεταξύ αυτών ήταν και δύο πρώην άσοι του Παναθηναϊκού, οι Γιώργος Καραγκούνης και Μάικλ Εσιέν, με τον πρώτο να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής!

Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 200+ ειδικά στοιχήματα και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα! (21+)

Συγκεκριμένα, στο 69' και στο 79' σκόραρε δύο τέρματα, με την Ίντερ να επικρατεί τελικά με 4-1. Επίσης, έχασε πολλές ευκαιρίες για να σημειώσει και χατ τρικ, κάτι που δείχνει πως συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Δείτε τα δύο τέρματα του «Κάρα»:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα