Τον πρόεδρο της Σπόρτινγκ θεωρεί υποκινητή των επεισοδίων ο Ζόρζε Ζεσούς!

Τον πρόεδρο της Σπόρτινγκ θεωρεί υποκινητή των επεισοδίων ο Ζόρζε Ζεσούς!

bet365

Ο τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο «φωτογραφίζει» τον πρόεδρο της ομάδας του, Μπρούνο Ντε Καρβάλιο ως υπεύθυνο για την επίθεση οπαδών στους παίκτες!

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης με επιστροφή* πονταρίσματος αν πρώτος σκόρερ αναδειχθεί ο o Ναντό ντε Κολό ή ο Λούκα Ντόντσιτς στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το κλίμα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ένα 48ωρο πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας κόντρα στην Άβες παραμένει έκρυθμο.

Η εισβολή χούλιγκανς στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου με συνέπεια τον τραυματισμό ποδοσφαιριστών έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε ολόκληρη την Πορτογαλία.

Το θέμα έφτασε μέχρι την Βουλή και τον πρόεδρο της χώρας την στιγμή που το «αφεντικό» της Σπόρτινγκ, Μπρούνο ντε Καρβάλιο έσπευσε να διαχωρίσει την θέση του για όσα συνέβησαν.

Ο πρόεδρος των «λιονταριών» έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμη μέτωπο, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Ζόρζε Ζεσούς σύμφωνα με την εφημερίδα «Publico» θεωρεί τον Μπρούνο ντε Καρβάλιο ως υποκινητή των ντροπιαστικών επεισοδίων.

Όπως υποστηρίζει ο Ζεσούς, ο 46χρονος αξιωματούχος είχε συναντηθεί με αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών της Σπόρτινγκ στις 6 Απριλίου όταν η πορτογαλική ομάδα είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Europa League με 2-0.

Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός απειλεί με προσφυγή στη δικαιοσύνη την στιγμή που προσπαθεί να πείσει τους παίκτες του να παραμείνουν στον σύλλογο ενόψει του κυριακάτικου τελικού του Κυπέλλου Πορτογαλίας!

 

Τελευταία Νέα