Αποσύρεται η Μπεϊτάρ για τον Σάμπο

Αποσύρεται η Μπεϊτάρ για τον Σάμπο

Αποσύρεται η Μπεϊτάρ για τον Σάμπο

Στροφή 180ο μοιρών έκανε η Μπεϊτάρ που αποσύρθηκε από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ερικ Σάμπο, ανοίγοντας το δρόμο στη Χάποελ Μπερ Σεβά!

Πριν από μερικές εβδομάδες η διοίκηση της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ είχε εκδώσει σκληρή ανακοίνωση κατά της Χάποελ Μπερ Σεβά όταν προέκυψε το ενδιαφέρον της για τον Ερικ Σάμπο. Η τωρινή ομάδα του Σλοβάκου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι έχει τον πρώτο λόγο και πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ελληνική ομάδα για την απόκτησή του.

Ξαφνικά ο ιδιοκτήτης Ελι Ταμπίμπ αποφάσισε να περικόψει το μπάτζετ της ομάδας και να αποσυρθεί από τις διαπραγματεύσεις για τον Σλοβάκο λέγοντας πως «θέλουμε να αποχωρήσουμε από αυτή τη διαπραγμάτευση και να μην προχωρήσουμε την συμφωνία με τον Σάμπο που μπορεί να βρει άλλη ομάδα»! 

Ο Ερικ Σάμπο, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζει μερικές προτάσεις που έχει από ομάδες της Β’ Γερμανίας, αλλά δεν αποκλείεται να καταλήξει στη Χάποελ Μπερ Σεβά, που θα πρέπει πάντως να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ.

Η συγκεκριμένη είδηση προκαλεί έναν επιπλέον πονοκέφαλο στους ανθρώπους του «Δικεφάλου», σ’ ότι αφορά τους πολλούς δανεικούς, καθώς θεωρούσαν δεδομένη την πώληση του Σλοβάκου μέσου στην Μπεϊτάρ.

Best of internet