Πρώην παίκτης του Πανιωνίου ο μακροβιότερος τεχνικός στην Αγγλία! (photo)

Πρώην παίκτης του Πανιωνίου ο μακροβιότερος τεχνικός στην Αγγλία! (photo)

bet365

Ο άλλοτε παίκτης του Πανιωνίου, Πολ Τίσντεϊλ είναι ο μακροβιότερος τεχνικός στην Αγγλία μετά την αποχώρηση του Αρσέν Βενγκέρ από τον πάγκο της Άρσεναλ.

O Αρσέν Βενγκέρ έπειτα από 22 σεζόν στην τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ (1996-2018) πήρε την μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από τους κανονιέρηδες κλείνοντας έτσι ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία του λονδρέζικου συλλόγου.

Το τέλος εποχής του Αλσατού προπονητή δίνει την ευκαιρία σε έναν άσημο συνάδελφο του να τον διαδεχθεί στη λίστα με τους μακροβιότερους προπονητές στο Νησί.

Πρόκειται για τον Πολ Τίσντεϊλ, ο οποίος αγωνίστηκε την σεζόν 1998/99 στον Πανιώνιο. Ο παλαίμαχος μέσος το 2006 ανέλαβε τον πάγκο της Έξετερ Σίτι στον πάγκο της οποίας παραμένει έπειτα από 12 διαδοχικές σεζόν!

Έτσι μετά τον Βενγκέρ, γίνεται ο αδιαμφισβήτητος ρέκορντμαν. Ο Τίσντεϊλ οδήγησε τους «Ελληνιστές» τέσσερις φορές στα play-offs. Απόψε μάλιστα φιλοδοξεί να αποκλείσει στον επαναληπτικό ημιτελικό των play-offs την Λίνκολν μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τίσντεϊλ ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Premier League με την Σαουθάμπτον, ενώ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανιώνιο.

Προτού αναλάβει την 'Εξετερ ο 45χρονος προπονητής, ο σύλλογος είχε αλλάξει 12 προπονητές. Δεν αποκλείεται πάντως το ρεκόρ του Τίσντεϊλ να διατηρηθεί για λίγες μόλις μέρες, καθώς το όνομα του ακούγεται έντονα για την Μίλτον Κέινς Ντονς.

 

Τελευταία Νέα