To «όχι» του Πούκι ανοίγει το δρόμο για τον ΠΑΟΚ

To «όχι» του Πούκι ανοίγει το δρόμο για τον ΠΑΟΚ

To «όχι» του Πούκι ανοίγει το δρόμο για τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Φιλανδός σέντερ φορ, Τέεμου Πούκι, το όνομα του οποίου βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δανία, είπε «όχι» στην Μπρόντμπι.

Το «όχι» του 27χρονου επιθετικού σε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, μεταφράζεται ως μια απόφαση του ίδιου να δοκιμάσει την τύχη του σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα στο ελληνικό πρωτάθλημα,

Σύμφωνα με τον Τύπο στη Δανία ο Πούκι δέχθηκε πρόταση ανανέωσης με διπλασιασμό των αποδοχών του, λέγοντας «όχι ευχαριστώ», γιατί από πίσω βρίσκεται ομάδα από την Ελλάδα.

Πρώτος ο Παναθηναϊκός είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Φιλανδό σέντερ φορ, το όνομά του ακούστηκε κάποια στιγμή και για τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που εδώ και καιρό εξετάζει την περίπτωσή του, με το όνομά του να είναι στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής λίστας.

Το περασμένο Σάββατο η Μπρόντμπι κατέκτησε το κύπελλο στη Δανία, αλλά το πρωτάθλημα παραμένει ο μεγάλος στόχος δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος των πλέι οφ.

Σ’ αυτή την προσπάθεια ο Τέεμου Πούκι είναι το «βαρύ πυροβολικό» με 19 γκολ και 10 ασίστ μέχρι τώρα σε 42 ματς της σεζόν.

 

Τελευταία Νέα