Προσπαθεί να ρίξει την ρήτρα του Καρσελά η Σταντάρ Λιέγης

Προσπαθεί να ρίξει την ρήτρα του Καρσελά η Σταντάρ Λιέγης

bet365

Η Σταντάρ Λιέγης μετά τον Κωνσταντίνο Λαϊφη επιχειρεί να διατηρήσει στο δυναμικό της και τον Μεχντί Καρσελά πληρώνοντας ωστόσο λιγότερα απ' όσα προβλέπονται από την συμφωνία με την Γρανάδα!

Μαρσέιγ - Ατλέτικο Μαδρίτης με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο δανεισμός του Μεχντί Καρσελά στον Ολυμπιακό διεκόπη επίσημα στις 31 Ιανουαρίου με τον Βελγομαροκινό να επιστρέφει για τρίτη φορά στην καριέρα του, στη Σταντάρ Λιέγης.

Σε αντίθεση με όσα έδειξε στον Ολυμπιακό, ο 29χρονος μέσος αναγεννήθηκε στο Βέλγιο κάνοντας απίθανα πράγματα σε κάθε ματς.

Ο Καρσελά με 5 γκολ σε 15 ματς με την ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο εξελίχθηκε στον απόλυτο ηγέτη της βελγικής ομάδας, ενώ κατά γενική ομολογία ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος!

Ο πρόεδρος της Σταντάρ Λιέγης, Μπρούνο Βενάνζι έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες για την παραμονή του Καρσελά, ωστόσο προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις της Γρανάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με τη ρήτρα που έχει συμφωνηθεί το ποσό που αντιστοιχεί στον Καρσελά αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ με την βελγική ομάδα να εμφανίζεται διατεθειμένη να πληρώσει λιγότερα.

 

Τελευταία Νέα