«Σκέψεις για διακοπή συμβολαίου του Αθανασιάδη κάνει η Μακάμπι Χάιφα»

Gazzetta team
«Σκέψεις για διακοπή συμβολαίου του Αθανασιάδη κάνει η Μακάμπι Χάιφα»

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Ισράηλ η Μακάμπι Χάιφα εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε διακοπή συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές να οδηγεί μεθυσμένος.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης θα οδηγηθεί στο δικαστήριο καθώς συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος στο Ισραήλ, όπως μετέδωσαν χθες τα Μέσα της χώρας.

Φρέσκο ρεπορτάζ μάλιστα, και συγκεκριμένα από το sport5.co.il, υποστηρίζει πως η Μακάμπι Χάιφα εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε διακοπή συμβολαίου του Έλληνα επιθετικού, το οποίο έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2019.

AEK - ΠΑΟΚ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα από το Ισραήλ, στο συμβόλαιο του Αθανασιάδη με τη Μακάμπι Χάιφα υπάρχουν ρήτρες που αφορούν πειθαρχικά παραπτώματα, όπως κατανάλωση αλκοόλ, τζόγος και άλλα. Η Μακάμπι περιμένει να μάθει λεπτομέρειες από την αστυνομία σχετικά με το περιστατικό πριν πάρει τις οριστικές της αποφάσεις για το μέλλον του Αθανασιάδη.

 

Τελευταία Νέα