Το όνειρο του Στεργιάκη που έγινε πραγματικότητα

Το όνειρο του Στεργιάκη που έγινε πραγματικότητα

Το όνειρο του Στεργιάκη που έγινε πραγματικότητα

bet365

Ο Ραντοστίν Στάνεβ, προπονητής κίπερ στην Σλάβια Σόφιας, αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως ο νεοαποκτηθείς πορτιέρε του Ολυμπιακού, Αντώνης Στεργιάκης, του είχε πει 2 μήνες πριν πως είχε δει όνειρο ότι η Σλάβια θα πάρει το Κύπελλο, όπως και έγινε!

Ο Στάνεβ, προπονητής τερματοφυλάκων στην Σλάβια Σόφιας, είπε σχετικά για τον Στεργιάκη και το όνειρό του: «Ήταν δύο μήνες πίσω όταν ο Τόνι (σ.σ. Αντώνης) ήρθε και μου ζήτησε να μου μιλήσει προσωπικά. Μου είπε 'κόουτς χθες το βράδυ ονειρεύτηκα πως παίρναμε το Κύπελλο στη Βουλγαρία. Θα παίξουμε με την Λέφσκι στον τελικό και θα κερδίσουμε'. Εγώ γέλασα γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω κάτι τέτοιο όμως δεν βγήκε από το μυαλό μου αυτό που μου είπε. Συμφωνήσαμε να μην του πούμε πουθενά μέχρι τον τελικό. Μετά το ματς ο Τόνι μου φώναζε 'κόουτς είδες που είχα δίκιο;'. Χαμογέλασα. Όντως δικαιώθηκε». Ο Στεργιάκης έχει κλείσει με συμβόλαιο 5 ετών στον Ολυμπιακό και κόστος μεταγραφής 700.000 ευρώ (σ.σ. άλλες πηγές ανέφεραν ποσό των 800.000 ευρώ).

Μπέτις - Σεβίλλη με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

 

Τελευταία Νέα