Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ»!

Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ»!

bet365

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου μίλησε με σκληρή γλώσσα για όλα όσα έγιναν φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα θεωρώντας, όπως είπε, πραγματικό πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ και τον γιο του, Ραζβάν!

Ο Ρουμάνος προπονητής, που δημιούργησε τη μεγάλη ομάδα της Σαχτάρ από το 2004 μέχρι το 2016 κατακτώντας 22 τίτλους, διέψευσε όλες τις φήμες που θέλουν τον ίδιο ή το γιο του, Ραζβάν, να έχουν δεχθεί πρόταση από την ομάδα του Ντόνετσκ.

«Δεν έχω κάποια πρόταση από την Σαχτάρ, προσωπικά είμαι απόλυτα δεσμευμένος με την Εθνική Τουρκίας. Στις 5 Ιουνίου έχουμε ένα φιλικό με τη Ρωσία στη Μόσχα και στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τις επίσημες υποχρεώσεις μας. Όσον αφορά τον γιο μου, τα πηγαίνει πολύ καλά στον ΠΑΟΚ. Θα έπρεπε να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα εάν δεν αφαιρούσαν από την ομάδα του εννιά βαθμούς και δεν έπεφτε στη δεύτερη θέση. Ο ΠΑΟΚ αυτό το Σάββατο αγωνίζεται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην ΑΕΚ», υποστήριξε σήμερα με δηλώσεις του στην Ουκρανία ο Ρουμάνος τεχνικός και πρόσθεσε αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα:

«Το πρόβλημα είναι ότι η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός, αρνήθηκαν να παίξουν απέναντι στον ΠΑΟΚ. Όλα όσα έγιναν ήταν μια προβοκάτσια των ομάδων της Αθήνας για να αποτρέψουν τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά για μένα και για όλους τους φιλάθλους του, η ομάδα είναι πρωταθλήτρια στην Ελλάδα».

Σ’ ότι αφορά το θέμα που προέκυψε με το ενδιαφέρον της Σαχτάρ για τον γιο του σχολίασε: «Όλα όσα γράφτηκαν για τον Ραζβάν και την Σαχτάρ είναι απλά φήμες. Ο Ραζβάν θα μείνει στον ΠΑΟΚ και θα πάρει την εκδίκησή του την επόμενη χρονιά».

 

Τελευταία Νέα