Επιβεβαιώνει για Ρέιντζερς ο Τζέραρντ

Επιβεβαιώνει για Ρέιντζερς ο Τζέραρντ

Gazzetta team
Επιβεβαιώνει για Ρέιντζερς ο Τζέραρντ

bet365

Ο Στίβεν Τζέραρντ επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε επαφές με τους Ρέιντζερς και πως είναι πιθανό να αναλάβει τελικά την τεχνική τους ηγεσία.

Ρόμα - Λίβερπουλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 230+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Ρέιντζερς βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απόλυση του Μέρτι και ο θρύλος της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ είναι το φαβορί. Μάλιστα, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ήδη υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Τζέραρντ επιβεβαίωσε ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και πως μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

«Έχουμε κάνει κάποιες αρχικές συζητήσεις και σχεδιάζω μέσα στις επόμενες μέρες να επικοινωνήσω μαζί τους. Υπάρχει ενδιαφέρον και οι συζητήσεις έγιναν σε καλό κλίμα. Θα μιλήσω μαζί τους την Πέμπτη και θα δούμε πως θα εξελιχθεί», υπογράμμισε ο Τζέραρντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα