Υποψήφιος για την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ίβιτς

Υποψήφιος για την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ίβιτς

Υποψήφιος για την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ίβιτς

bet365

Στην λίστα της Μακάμπι Τελ Αβίβ ενόψει της νέας σεζόν για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Βλάνταν Ίβιτς ξεκουράζεται μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται από το καλοκαίρι να βρίσκεται σε πάγκο ομάδας. Και αυτό γιατί σύμφωνα με δημοσίευμα της ισραηλινής ιστοσελίδας «sport5.co.il», ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα που εξετάζει η Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ζόρντι Κρόιφ θα επιστρέψει στην θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας και το όνομα του Ίβιτς είναι στην λίστα με τους υποψήφιους που εξετάζονται για την θέση του προπονητή.

Σκάνθορπ - Πλίμουθ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μάλιστα, για τον Ίβιτς έχει μιλήσει με καλά λόγια ο άλλοτε πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, ο οποίος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της ισραηλινής ομάδας.

Στο ίδιο δημοσίευμα, γίνεται αναφορά και στο ενδιαφέρον της Παρτιζάν προς τον Ίβιτς, με την ομάδα του Βελιγραδίου επίσης να βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή, αφού ο Μίροσλαβ Τζούκιτς αναμένεται να αποχωρήσει μετά την καταστροφική φετινή σεζόν.

 

Τελευταία Νέα