Σέλτικ - Ρέιντζερς 5-0

Σέλτικ - Ρέιντζερς 5-0

Gazzetta team
Σέλτικ - Ρέιντζερς 5-0

bet365

Οδοστρωτήρας η Σέλτικ, η οποία μετέτρεψε σε πάρτι το Old Firm απέναντι στους Ρέιντζερς, και με το πανηγυρικό 5-0 εξασφάλισε τον έβδομο σερί τίτλο στη σκωτσέζικη Premier League!

Όπου τους βρει τους νικάει! Το Old Firm έχει μετατραπεί σε ένα ατέλειωτο πράσινο πάρτι τα τελευταία χρόνια για τη Σέλτικ, η οποία μετρούσε οκτώ νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια με αντίπαλο τους Ρέιντζερς.

Ένα από τα πιο εχθρικά ντέρμπι του κόσμου μετατράπηκε και πάλι σε περίπατο για τους Bhoys, οι οποίοι με το εμφατικό 5-0 διέλυσαν τους Gers και εξασφάλισαν και μαθηματικά τον έβδομο συνεχόμενο τίτλο τους στη Σκωτία!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ με 200+ ειδικά στοιχήματα και αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και έπιασαν τους Ρέιντζερς από το λαιμό. Το... πάρτι ξεκίνησε από το 14' με τον Έντουαρντ με προβολή να γράφει το 1-0 ενώ στο 41' ο ίδιος παίκτης με όμορφη προσωπική ενέργεια έκανε το 2-0. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο η Σέλτικ καθάρισε το ντέρμπι με πανέμορφο τέρμα του Φόρεστ από πλάγια θέση (3-0).

Η Σέλτικ ήταν... αχόρταγη και στο δεύτερο μέρος απλά ολοκλήρωσε τον θρίαμβο. Ο Ρόγκιτς στο 47' με σουτ από τα όρια της περιοχής ανέβασε το σκορ στο 4-0, με τον ΜακΓκρέγκορ έξι λεπτά αργότερα (53') να σκορπάει τους Ρέιντζερς στους... πέντε ανέμους, σημειώνοντας το 5-0 για τους Hoops.

Κάπου εκεί οι παίκτες του Ρότζερς άφησαν το πόδι από το γκάζι και στο τέλος πανηγύρισαν το έβδομο σερί, με τη Σέλτικ να επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την απόλυτη κυριαρχία της στη Σκωτία. Πλέον στον τελικό του Κυπέλλου με τη Μάδεργουελ έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το δεύτερο συνεχόμενό της τρεμπλ!

Селтик - Рейнджерс. Обзор матча. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

Τελευταία Νέα