Η μεγάλη ευκαιρία του Μέσι να νικήσει τον Σαλάχ για το Χρυσό Παπούτσι

Gazzetta team
Η μεγάλη ευκαιρία του Μέσι να νικήσει τον Σαλάχ για το Χρυσό Παπούτσι

bet365

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν σκόραρε με τη Στόουκ και έτσι ο Λιονέλ Μέσι έχει την ευκαιρία να τον προσπεράσει στην τελική ευθεία και να κατακτήσει αυτός το Χρυσό Παπούτσι.

Προβάδισμα στη μάχη για το Χρυσό Παπούτσι φαίνεται πως έχει ο Μέσι έναντι του Σαλάχ παρότι ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα βρίσκεται πίσω από τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό της Λίβερπουλ.

Ο Σαλάχ βρίσκεται στην κορυφή με 31 γκολ και 62 βαθμούς, με τον Μέσι να τον ακολουθεί με 29 γκολ και 58 βαθμούς, ωστόσο το γεγονός ότι ο Σαλάχ δεν σκόραρε στο χθεσινό ματς με τη Στόουκ δυσκολεύει τα πράγματα για τον Αιγύπτιο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ με 200+ ειδικά στοιχήματα και αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Ο Σαλάχ έχει ακόμα δύο ματς στην Premier League, ενώ ο Μέσι άλλα πέντε παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα στην Primera Division, με τον Αργεντινό άσο να έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει στο... νήμα τον Σαλάχ και να κατακτήσει αυτός το βραβείο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα