Έρευνες για στημένα της Μπενφίκα την τελευταία πενταετία

Έρευνες για στημένα της Μπενφίκα την τελευταία πενταετία

Gazzetta team
Έρευνες για στημένα της Μπενφίκα την τελευταία πενταετία

bet365

Στην Πορτογαλία έχουν ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστωθεί αν η Μπενφίκα έστηνε παιχνίδια την τελευταία πενταετία. Όλα τα ματς των «Αετών» στο στόχαστρο από το 2013 μέχρι σήμερα.

Η εντός έδρας ήττα από την Τοντέλα φέρνει σε δύσκολη θέση την Μπανφίκα καθώς βλέπει πλέον την Πόρτο να είναι αγκαλιά με τον τίτλο. Ωστόσο, το πρόβλημα για τους «Αετούς» δεν μένει μόνο εκεί καθώς δημοσίευμα της εφημερίδας Expresso βάζει... φωτιές για στημένα πρωταθλήματα!

Σκόραρε ο Λακαζέτ το πρώτο γκολ του αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Αρσεναλ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Μπενφίκα, που κατακτά τον τίτλο τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Πορτογαλία, σύμφωνα με την εφημερίδα βρίσκεται στο στόχαστρο από τις Αρχές.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος ότι οι έρευνες αφορούν όλα τα παιχνίδια της Μπενφίκα από το 2013 μέχρι σήμερα, δηλαδή τα τελευταία πέντε χρόνια από τότε που ξεκίνησε να κατακτά κάθε σεζόν τον τίτλο.

Από τη μεριά της η διοίκηση της Μπενφίκα έβγαλε ανακοίνωση με την οποία δεν εκφράζει καμία ανησυχία επί του θέματος, ενώ καλεί να ερευνηθούν όλα τα ματς και στις αντίπαλες ομάδες που διεκδικούσαν το πρωτάθλημα στη χώρα τις τελευταίες δύο δεκαετίες!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα