Ο ΠΑΟΚ μιλάει με Λίβερπουλ για Αβονίγι! (vids)

Ο ΠΑΟΚ μιλάει με Λίβερπουλ για Αβονίγι! (vids)

bet365

Δημοσίευμα από τη Νιγηρία κάνει λόγο για προχωρημένες επαφές του ΠΑΟΚ με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του διεθνή επιθετικού, Ταΐβό Αβονίγι, που εντυπωσιάζει με τη βελγική Μουσκρόν.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Στη Νιγηρία συνδέουν τον ΠΑΟΚ με τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του διεθνή Νιγηριανού επιθετικού, Ταΐβό Αβονίγι, ο οποίος στα 18 του αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 από τη Λίβερπουλ, αλλά δεν έχει μείνει στο ρόστερ των «ρεντς» και τη φετινή σεζόν αγωνίζεται ως δανεικός στο Βέλγιο με τη Μουσκρόν.

Ο Νιγηριανός επιθετικός, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «ALLNigeriaSoccer», δεν έχει ακόμη αποκτήσει βίζα παραμονής στην Αγγλία, «την ίδια ώρα που άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο διαπραγματεύσεων με τη Λίβερπουλ για τη μεταγραφή του».

Ο δανεικός από τη Λίβερπουλ, σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφονται στη Νιγηρία, έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με τις φετινές επιδόσεις του στο βελγικό πρωτάθλημα, όπου σε 31 αγώνες έχει πετύχει 10 γκολ και έχει μοιράσει 7 ασίστ με τη φανέλα της Μουσκρόν.

Ενας τραυματισμός στο μηρό στις αρχές Απριλίου του έχει στερήσει τη συμμετοχή στο υπόλοιπο των πλέι οφ, αλλά όπως λέγεται δεν είναι κάτι που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη μεταγραφή.

Πάντως, από τον ΠΑΟΚ συνεχίζουν να κρατούν την ίδια τακτική και δεν πρόκειται να επιβεβαιώσουν κανένα από τα ουκ ολίγα μεταγραφικά σενάρια, που έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν, μέχρι και τον τελικό του κυπέλου.

Ο 21χρονος Αβονίγι παίζει πάνω-κάτω στην ίδια θέση (περιφερειακός φορ και στα άκρα) με τον Φιλανδό Τέεμου Πούκι, το όνομα του οποίου επίσης ακούγεται έντονα ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ.

Πάρτε μια γεύση από το ποιος είναι ο Ταΐβό Αβονίγι:

 

Τελευταία Νέα