Τσακίρης στο gazzetta.gr: «Δεν έχω καμία σχέση με την αγορά της Ντιναμό Βουκουρεστίου»

Θοδωρής Βασίλης
Τσακίρης στο gazzetta.gr: «Δεν έχω καμία σχέση με την αγορά της Ντιναμό Βουκουρεστίου»

bet365

Δημοσίευμα στην Ρουμανία αναφέρει πως ο Κωνσταντίνος Τσακίρης ενδιαφέρεται να αγοράσει την Ντιναμό Βουκουρεστίου, με τον άλλοτε ιδοκτήτη του Πανιωνίου να διαψεύδει κατηγορηματικά στο gazzetta.gr τα λεγόμενα των Ρουμάνων.

Mονπελιέ - Σεντ Ετιέν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ρουμανική ιστοσελίδα gsp.ro με αποκλειστικό της δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κωνσταντίνος Τσακίρης ήταν στο Βουκουρέστι και στο RIN Grand Hotel, όπου συζήτησε με τον νυν ιδιοκτήτη της Ντιναμό, Ιονούτ Νεγκοϊτα, για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας.

Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρει πως την επόμενη εβδομάδα ο Ρουμάνος παράγοντας θα έρθει στην Ελλάδα και στα γραφεία του άλλοτε ιδιοκτήτη του Πανιωνίου για να ολοκληρώσει το deal.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη ο οποίος κατηγορηματικά διέψευσε το εν λόγω δημοσίευμα, αφού πλέον ο ίδιος έχει πάρει την απόφαση να αποτραβηχτεί από το ποδόσφαιρο μετά την θητεία του στους «κυανέρυθρους».

Δείτε το δημοσίευμα εδώ.

 

Τελευταία Νέα