Θεοδωρίδης: «Εύχομαι να γίνουν πιο ευχάριστα τα πράγματα»

Θάνος Σαρρής
Θεοδωρίδης: «Εύχομαι να γίνουν πιο ευχάριστα τα πράγματα»

bet365

Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης μίλησε στο gazzetta.gr μετά το φιλικό των θρύλων στη Γενεύη, μίλησε για τα επόμενα φιλανθρωπικά πρότζεκτ της UEFA και των Ηνωμένων Εθνών και έκλεισε με μια ευχή για την Ελλάδα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ.

Οι τελευταίες μέρες είναι γεμάτες δράσεις για την UEFA. Παρασκευή ήταν οι ημιτελικοί του Youth League, στο γήπεδο που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του δρόμου της μίας από τις τρεις κτηριακές δομές της UEFA. Το Σάββατο, διεξήχθηκε το Match for Solidarity στη Γενεύη, στο γήπεδο της Σερβέτ, το οποίο είχε σχεδόν 25.000 κόσμο. Και τη Δευτέρα ολοκλήρωθηκε το Youth League, με τη Μπαρτσελόνα να το κατακτά και να δίνει τη σκυτάλη στα ημιτελικά του Champions League.

Σήμερα, Τρίτη, ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης υποδέχθηκε στη Νιόν τον πρόεδρο της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μαζί με αντιπροσωπεία από τη χώρα, στην οποία βρισκόταν και ο Φίλιπ Λαμ, προκειμένου να κατατεθεί η γερμανική πρόταση για το Euro 2024.

Ο Έλληνας Γενικός Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας παρακολούθησε το Σάββατο το Match for Solidarity από τα επίσημα του Stade de Geneve, παρέα με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν. Μετά το τέλος του αγώνα και αφού οι περισσότεροι παίκτες είχαν αποχωρήσει, βρέθηκε στη μικτή ζώνη, όπου γνώρισε κάποιους από τους συντελεστές του Eleven Campaign και μίλησε για την αναμέτρηση.

«Για εμάς αυτό ήταν ένα τετραήμερο τελείως διαφορετικό από την καθημερινότητα. Είχαμε την τελική φάση του Youth League στη Νιόν απέναντι από τα γραφεία μας και μετά ακολούθησε αυτό το όμορφο παιχνίδι που όλοι μας παρακολουθήσαμε», είπε αρχικά ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Όσον αφορά τον απολογισμό και τις μελλοντικές δράσεις, υποστήριξε: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Τα αποτελέσματα είναι πολύ θετικά και μαζί με τα Ηνωμένα Έθνη θα κάνουμε ακόμα πέντε μεγάλα πρότζεκτ φιλανθρωπικής φύσης. Νομίζω ότι όπως είδατε κι εσείς κάνοντας αυτό το ταξίδι χιλιάδες παιδιά βρέθηκαν στα γήπεδα για τρεις μέρες κι αυτό μόνο χαρά μπορεί να μας γεμίζει».

Τέλος, τον ρωτήσαμε για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για το αν τον θλίβει το ότι δεν υπάρχουν αντίστοιχες εικόνες στα ελληνικά γήπεδα: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εύχομαι κι ελπίζω να γίνουν πιο ευχάριστα τα πράγματα. Δεν θα ήθελα, όμως, να πω κάτι άλλο γιατί αυτές είναι ημέρες γιορτής», κατέληξε πριν αποχωρήσει.

 

Τελευταία Νέα