Νέα σενάρια για Λουτσέσκου και Σαχτάρ!

Νέα σενάρια για Λουτσέσκου και Σαχτάρ!

Νέα σενάρια για Λουτσέσκου και Σαχτάρ!

Συνεχίζουν και επιμένουν σε Ρουμανία και Ουκρανία αναφορικά με το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου και την προοπτική να αναλάβει ο 49χρονος προπονητή του ΠΑΟΚ την Σαχτάρ Ντόνετσκ!

Αθλ. Μπιλμπάο - Λεβάντε και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθούν τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Εμπλέκοντας στα σενάρια τους, τόσο τον μπαμπά Μιρτσέα Λουτσέσκου, όσο και τον ισχυρό άνδρα της ουκρανικής ομάδας, Ρινάτ Αχμέτοφ, ο ρουμανικός και ουκρανικός Τύπος συνεχίζει και σήμερα, Δευτέρα (23/4), τις αναφορές γύρω από το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Σαχτάρ από τον νυν προπονητή του ΠΑΟΚ.

Στη Ρουμανία δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως μεγάλο ρόλο στη δεδομένη συμφωνία των δύο πλευρών έχει παίξει ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, που πέρασε πολλά χρόνια στον πάγκο της Σαχτάρ, μεγαλούργησε με την ομάδα του Ντόνετσκ, ενώ διατηρεί κάτι παραπάνω από άριστες σχέσεις με τον πανίσχυρο ιδιοκτήτη, Ρινάτ Αχμέτοφ.

«Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είναι αυτός που έχει κάνει τις επαφές και πρότεινε το γιο του», γράφει σήμερα η ιστοσελίδα «gsp.ro», σημειώνοντας πως «ο Ραζβάν Λουτσέσκου προορίζεται ως ο αντικαταστάτης του Πάουλο Φονσέκα, ο οποίος αποχωρεί το καλοκαίρι από τον πάγκο της Σαχτάρ».

Best of internet