Η Λιντς ενδιαφέρεται για τον... «αγνοούμενο» Στόουκς του Απόλλωνα!

ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ» ΣΤΟΟΥΚΣ ΤΑ «ΠΑΓΩΝΙΑ»

Η Λιντς ενδιαφέρεται για τον... «αγνοούμενο» Στόουκς του Απόλλωνα!

Η Λιντς ενδιαφέρεται για τον... «αγνοούμενο» Στόουκς του Απόλλωνα!

Στη λίστα της Λιντς βρίσκεται ο Άντονι Στόουκς, ο οποίος δίχως καμία ειδοποίηση δεν συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Απόλλωνα Σμύρνης!

Ο Άντονι Στόουκς με μόλις τέσσερις συμμετοχές και δίχως γκολ δεν έχει δώσει σημάδια ζωής στη Ριζούπολη μετά την άδεια του Πάσχα με τους ανθρώπους του Απόλλωνα όπως είναι λογικό να έχουν αναθέσει το θέμα στο νομικό τμήμα του συλλόγου προκειμένου να καταγγελθεί το συμβόλαιο του πρώην παίκτη της Σέλτικ.

Ο 29χρονος φορ, ο οποίος διαθέτει τεράστιο ταλέντο, αλλά και ιδιορρυθμίες που δεν του έχουν επιτρέψει να πραγματοποιήσει την καριέρα που πραγματικά αξίζει έχει επιστρέψει στην πατρίδα του και ήδη εξετάζει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΠΑΟΚ - Ξάνθη με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μια από τις πρώτες ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του είναι η Λιντς, η οποία είχε κινηθεί για την απόκτηση του και το 2016.

Τα «παγώνια» βρίσκονται στα μεσαία στρώματα του βαθμολογικού πίνακα έχοντας σημειώσει μόλις τρεις νίκες μέσα στο 2018.

O Γερμανός Λασογκά, ο οποίος αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από το Αμβούργο έχει σκοράρει 10 γκολ και ηγείται της ομάδας του στο σκοράρισμα, ωστόσο η «αλμυρή» τιμή του αναγκάζει την Λιντς να στραφεί σε πιο φθηνές λύσεις με τον Άντονι Στόουκς να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Best of internet