Στο ίδιο δωμάτιο με Φίγκο και Ροναλντίνιο! (gTV & pics)

Θάνος Σαρρής
Στο ίδιο δωμάτιο με Φίγκο και Ροναλντίνιο! (gTV & pics)

bet365

Το gazzetta.gr βρέθηκε στην κοινή συνέντευξη Τύπου του Φίγκο και του Ρόνι στην Ελβετία και γράφει για την... θρυλική συνάντηση!

Χαμογελαστός όπως πάντα. Χωρίς να χαλάει χατίρι σε κανέναν απο όσους κατάφεραν να φτάσουν στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου kempinski, οπου διεξήχθη η συνέντευξη Τύπου για το φιλανθρωπικό ματς που διεξάγεται το Σάββατο στη Γενεύη. Ο Ρόνι περίμενε έξω, μαζί με τον αδερφό του, υπογράφοντας και βγάζοντας φωτογραφίες. Με τα κλασικά του φαρδιά ρούχα, μπλούζα Τζόρνταν και σορτσάκι και εκείνο το χαμόγελο που έγινε συνώνυμο της ντρίμπλας του. Ο Φίγκο διπλα πιο σοβαρός, έχοντας βελτιώσει τα αγγλικά του και με άψογο στιλ.

Οι δύο θρύλοι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ειναι οι αρχηγοί στις δυο ομάδες στο φιλικο μας για την αλληλεγγύη που διεξάγει η UEFA με τα Ηνωμένα Έθνη, στο γήπεδο της Γενεύης. Εχουν πωληθεί ήδη 20.000 εισιτήρια, αφου τα όνοματα είναι... ένα και ένα. Ποδοσφαιριστές που μεγάλωσαν γενιές ολόκληρες ποδοσφαιρόφιλων σε ολο τον κόσμο. Το gazzetta.gr θα βρίσκεται εκει και θα σας μεταφέρει τα πάντα.

Μαζί με Φίγκο και Ροναλντίνιο και ο Κάρλο Αντσελότι. Θα ηταν και ο έτερος προπονητής, Ντιντιε Ντεσάν, όμως τελικά δεν πρόλαβε. Αύριο θα ειναι κανονικά στον πάγκο του. Ο Ρόνι μίλησε στα γαλλικά, έχοντας φυσικά παρελθόν στην Παρί, ενώ ο Φίγκο στα αγγλικά. Μπορείτε να δείτε στο βίντεο τα όσα είπε για τη σημασία του ποδοσφαίρου σε πράξεις αλληλεγγύης.

Ο Καρλέτο παλι ξεκινησε στα ιταλικά. Το... γύρισε όμως αμεσα, αφου οι Άγγλοι του ξεκίνησαν τις ερωτήσεις για την Άρσεναλ. Ο Ιταλος μίλησε με τα καλύτερα λογια για τον Βενγκέρ και στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι... μένει συγκεντρωμένος στο αυριανό ματς, οπου θα έχει παιχταράδες, όπως ο Καφού και ο Εσιέν!

Στο πάνελ βρεθηκε φυσικά και ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος δηλώνει σταθερά "παρών" σε αντίστοιχα ματς. Αύριο, θα επιστρέψει με τη σειρά του στα γήπεδα!

Όσον αφορά τις ομάδες, αυτή του Ντιντιέ Ντεσάν θα αποτελείται από τους εξής: Φίγκο (C), Ντίντα, Βιτόρ Μπαΐα, Σαλγάδο, Φρανκ ντε Μπουρ, Φέρντιναντ, Κίβου, Στάνκοβιτς, Πιρές, Λιτμάνεν, Καρεμπέ, Πίρλο, Ραούλ, Κιν, Κέλι Σμιθ, Νούνο Γκόμες.

Στην αντίπαλη ομάδα, την οποία θα κοουτσάρει ο Κάρλο Αντσελότι, θα παίξουν: Ροναλντίνιο (C), Ντέιβιντ Τζέιμς, Νικοπολίδης, Μπελέτι, Καφού, Εντμίλσον, Κάσεϊ Στόνεϊ, Αμπιντάλ, Εσιέν, Τζοργκαέφ, Μεντιέτα, Ρόναλντ ντε Μπουρ, Λάρσον, Φράι, Κλάιφερτ, Σάσιτς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πιερλουίτζι Κολίνα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα