Η παιδική κερκίδα, όπως πρέπει να είναι! (pics & gTV)

Θάνος Σαρρής
Η παιδική κερκίδα, όπως πρέπει να είναι! (pics & gTV)

bet365

Το gazzetta.gr βρίσκεται στον ημιτελικό του Youth League στην Νιόν της Ελβετίας ανάμεσα στην Τσέλσι και την Πόρτο και σας μεταφέρει εικόνες, κυρίως από τις κερκίδες, όπου εκατοντάδες παιδιά έχουν μετατρέψει τον αγώνα σε μια γιορτή! - Αποστολή στην Ελβετία: Θάνος Σαρρής.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά, αν πραγματικά θέλεις να τα κάνεις απλά! Στο Colovray Sports Center της Νιόν, απέναντι ακριβώς από τα γραφεία της UEFA, διεξάγεται ο ημιτελικός του Youth League, ανάμεσα στην Τσέλσι και την Πόρτο και η ατμόσφαιρα είναι... εκρηκτική! Όχι, δεν έχουν ταξιδέψει φίλαθλοι από την Αγγλία και την Πορτογαλία, όμως όποιος παρακολουθεί την αναμέτρηση, η αλήθεια είναι ότι δεν το καταλαβαίνει.

Κι αυτό γιατί, οι δύο ομάδες, σε συνεργασία με την UEFA και τα τοπικά σχολεία, φρόντισαν να δημιουργήσουν ένα εκπληκτικό, πολύχρωμο σκηνικό! Αρκετές ημέρες πριν τον αγώνα, τα σχολεία της περιοχής έβαλαν τους μαθητές τους στη διαδικασία να «διαλέξουν» ποια ομάδα θέλουν να υποστηρίξουν και να μάθουν κάποια στοιχεία γι' αυτήν, ενώ δημιούργησαν δικά τους πλακάτ και πανό!

Επιπλέον, οι ίδιες οι ομάδες προμήθευσαν τους λιλιπούτειους φιλάθλους με κασκόλ και σημαίες, με αποτέλεσμα μέσα κι έξω απ' το γήπεδο, τα πάντα να είναι... μπλε, με παιδικές φωνές και τραγούδια να τραβούν τα βλέμματα! Δείτε κι εσείς τι γίνεται:

 

Τελευταία Νέα