Χάσι: «Έπαιξα στο Μπερναμπέου, αλλά η ατμόσφαιρα στο Αλβανία-Ελλάδα ήταν μοναδική»

Χάσι: «Έπαιξα στο Μπερναμπέου, αλλά η ατμόσφαιρα στο Αλβανία-Ελλάδα ήταν μοναδική»

bet365

Ο Μπεσνίκ Χάσι σε συνέντευξη που παραχώρησε, απέφυγε να μιλήσει για τον Ολυμπιακό, θυμήθηκε την αναμέτρηση Αλβανία-Ελλάδα, ενώ εκμυστηρεύτηκε το όνειρο του να αναλάβει την εθνική Αλβανίας!

9ο τζάκποτ στο Predictor*! Η ώρα του πρώτου γκολ χαρίζει μετρητά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ουσιαστικά έκανε τον απολογισμό της προπονητικής καριέρας του, ενώ θυμήθηκε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του ως ποδοσφαιριστής. Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Ολυμπιακό δεν ανέφερε ούτε λέξη!

Ο Κοσοβάρος τεχνικός μάλιστα έκανε ειδική μνεία στην εθνική Αλβανίας που είχε επικρατήσει της Ελλάδας στα Τίρανα στον πρώτο αγώνα της Εθνικής μετά την κατάκτηση του Euro 2004 με 2-1.

«Στο ματς με την Ελλάδα συζητιέται όλα αυτά τα χρόνια. Οι Έλληνες ήταν πρωταθλητές Ευρώπης και έδιναν το πρώτο τους ματς μετά το Euro 2004. Ήταν Σεπτέμβριος και η Αλβανία όλη την εβδομάδα ζούσε στους ρυθμούς του παιχνιδιού. Είμαστε περισσότερο επαγγελματίες εκείνη την εποχή.

Πριν μπούμε στο γήπεδο είδαμε πως η πλατεία Σκεντέρμπεη ήταν γεμάτη από κόσμο. Όταν φτάσαμε στο γήπεδο είδαμε πως το γήπεδο ήταν κατάμεστο. Υπήρχε πολύς κόσμος απέξω που δεν είχε προλάβει να βρει εισιτήριο. Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Έπαιξα στο 'Μπερναμπέου' με 60.000-70.000 κόσμο και σε ντέρμπι στο Βέλγιο αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό γιατί ήταν η χώρα μου. Θυμάμαι ήμουν με τον Ίλι Τάρε και μου είπε: 'Περίμενε ο αγώνας δεν έχει αρχίσει ακόμα'».

Ο Χάσι παράλληλα αποκάλυψε πως την εποχή που εργαζόταν στην Άντερλεχτ τον είχαν προσεγγίσει άνθρωποι της Φιορεντίνα!

«Την εποχή που δούλευα στην Άντερλεχτ μίλησα με κάποιους ανθρώπους της Φιορεντίνα. Δεν ήταν κάποια συγκεκριμένη πρόταση αλλά για μένα ήταν ένα σημάδι σεβασμού στο πρόσωπο μου».

Ο 46χρονος τεχνικός δεν έκρυψε το όνειρο του να αναλάβει στο μέλλον την εθνική Αλβανίας.

«Σήμερα είμαι άνεργος, χωρίς σύλλογος, ενώ η αλβανική ομοσπονδία έχει προπονητή. ΄Ίσως όταν η Αλβανία δεν έχει προπονητή, εγώ να εργάζομαι σε κάποια ομάδα, αλλά η επιθυμία μου να δουλέψω στην εθνική Αλβανίας είναι μεγάλη και δεν το αρνούμαι. Ελπίζω μια μέρα να έχω την ευκαιρία να γίνω ομοσπονδιακός προπονητής».

 

Τελευταία Νέα