Ο Μέσι βλέπει πλέον την... πλάτη του Σαλάχ

Gazzetta team
Ο Μέσι βλέπει πλέον την... πλάτη του Σαλάχ

bet365

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πέρασε στην κορυφή της λίστας των σκόρερ για το Χρυσό Παπούτσι, αφήνοντας πίσω του τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αιγύπτιος άσος της Λίβερπουλ δεν... σταματάει να «πυροβολεί» τα αντίπαλα δίχτυα τη φετινή σεζόν. Ο Σαλάχ σημείωσε ακόμα ένα γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ στο ματς με την Μπόρνμουθ και έφτασε τα 30 τέρματα στο πρωτάθλημα. Το γκολ αυτό τον βοήθησε να ξεπεράσει τον Ντιντιέ Ντρογκμπά και να γίνει ο κορυφαίος Αφρικανός σκόρερ στην ιστορία της Premier League.

Σάλκε - Ντόρτμουντ! Με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο ο Ντρογκμπά που από χθες βλέπει την... πλάτη του Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος άσος κατάφερε να αφήσει πίσω του και τον Λιονέλ Μέσι στη μάχη για το Χρυσό Παπούτσι! Ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση, πίσω από τον Σαλάχ, με 29 τέρματα και 58 βαθμούς, τη στιγμή που ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός των «Κόκκινων» πήρε κεφάλι με 60 βαθμούς!

Την πρώτη πεντάδα στη σχετική λίστα συμπληρώνουν οι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με 27 γκολ και 54 βαθμούς, Τσίρο Ιμόμπιλε με 27 γκολ και 54 βαθμούς επίσης, και Χάρι Κέιν με 25 τέρματα και 50 βαθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα