Ταλέντο του μήνα ο Τσιμίκας στην Ολλανδία

Ταλέντο του μήνα ο Τσιμίκας στην Ολλανδία

Gazzetta team
Ταλέντο του μήνα ο Τσιμίκας στην Ολλανδία

bet365

Ο Κώστας Τσιμίκας, που αγωνίζεται στη Βίλεμ με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, αναδείχθηκε ταλέντο του μήνα Μαρτίου στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Κώστα Τσιμίκα στην Ολλανδία με τη φανέλα της Βίλεμ τον ανέδειξαν ως το ταλέντο του μήνα Μαρτίου, όπως αναφέρει το επίσημο σάιτ της Eredivisie.

Ο 21χρονος Έλληνας αριστερός μπακ, που ενδέχεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, ξεχώρισε μέσα στον Μάρτιο με δύο γκολ και μία ασίστ με τη φανέλα της Βίλεμ, συνεχίζοντας να διακρίνεται τη φετινή σεζόν.

Ο Τσιμίκας αγωνίστηκε στο εντυπωσιακό 5-0 επί της Αϊντχόφεν με καλή απόδοση, είχε ένα γκολ και μία ασίστ στο 2-2 με την Τβέντε, ενώ σκόραρε άλλο ένα γκολ στη μεγάλη ανατροπή της Βίλεμ επί της Ουτρέχτης με 3-2.

Όπως επισημαίνει το σάιτ της ολλανδικής λίγκας, ο Τσιμίκας βοήθησε σημαντικά τη Βίλεμ να πάρει τέσσερις πολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα και διακρίθηκε για τη γενικότερη παρουσία του τόσο στα αμυντικά όσο και στα επιθετικά του καθήκοντα, παίρνοντας δικαιωματικά τον τίτλο του καλύτερου νεαρού ποδοσφαιριστή για τον Μάρτιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα