Το πείραγμα Κούτρη σε Γιαννιώτη: «Ό,τι καλύτερο έχω δει σε χταπόδι»! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Το πείραγμα Κούτρη σε Γιαννιώτη: «Ό,τι καλύτερο έχω δει σε χταπόδι»! (pics)

bet365

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης μετά το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα ανάρτησε post στο Instagram όπου δέχθηκε μπράβο αλλά και πειράγματα από παίκτες των Ολυμπιακού και Πανιωνίου.
Ο διεθνής τερματοφύλακας - όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό - είναι πιθανό το καλοκαίρι να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και εξέφρασε την περηφάνεια του για την παρθενική του εμφάνιση.
Στα σχόλια από κάτω εισέπραξε αποθεωτικά σχόλια από παίκτες των Ολυμπιακού και Πανιωνίου αλλά και πειράγματα όπως από τον Κούτρη. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης σχολίασε χαρακτηριστικά «Ό,τι καλύτερο έχω δει», ενώ ο Λεονάρντο Κούτρης ανέφερε χιουμοριστικά: «Ό,τι καλύτερο έχω δει σε χταπόδι». Μέρος στην... συζήτηση πήραν και οι Δημήτρης Σκαφίδας, Μανώλης Σιώπης και Σπύρος Ρισβάνης αλλά και ο Μπάλας Μέγιερι! Δείτε πιο κάτω φωτό...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα